Αναρωτιέστε γιατί παίρνετε κιλά τόσο εύκολα;

Τρώτε όσο ο φίλος ή ο/η σύντροφός σας, αλλά εσείς παίρνετε τα κιλά πολύ πιο εύκολα; Θα θέλατε να μάθετε το βασικό λόγο (ή τους λόγους) που παίρνετε πιο εύκολα ή δεν μπορείτε να μειώσετε το βάρος σας;

Θα θέλατε να μάθετε πως μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με συμβουλές και προτάσεις, ειδικά για εσάς; Αν ναι, σας έχω τη λύση.

Πως ;

Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο Weight Gain Etiology (We.G.Et) που δημιούργησα, ειδικά για όσους διαβάζουν τα άρθρα μου και είναι μέλη της σελίδας μου.

Είναι απλό, δε χρειάζεται ειδικές γνώσεις από εσάς για τη συμπλήρωσή του και δε θα σας πάρει πάνω από 7 λεπτά, ενώ θα μου δώσει τη δυνατότητα μετά από σχετική ανάλυση, να βγάλω κάποια βασικά συμπεράσματα για όλα όσα δυσκολεύουν τη διαχείριση του βάρους σας.

Την αξιολόγηση των απαντήσεων και την αποστολή των αποτελεσμάτων (σ.σ. υπηρεσία αξίας 50 ευρώ), προσφέρω δωρεάν μέχρι το τέλος Απριλίου! Μετά από λίγες μέρες, θα σας στείλω τα αποτελέσματα της μελέτης μου, μαζί με κάποιες συμβουλές και συστάσεις, ώστε να αντιμετωπίσετε ό,τι σας ταλαιπωρεί.

Και μη ξεχνάτε!

Αν κρίνετε πως δε μπορείτε μόνοι σας να τα βγάλετε πέρα σε τούτη τη μάχη, έχετε σύμμαχο εμένα. Ελάτε να σας βοηθήσω!

Μοιραστείτε το περιεχόμενο της σελίδας ...
Email this to someonePrint this pageShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,